Dags att slå ett slag för en uppdatering av bloggen. För er som följt bloggen tidigare så är det egentligen bara två saker som är nya:

Utöver det så har bloggen även fortsatt ett twitterkonto på https://www.twitter.com/centrifugen

Anledningen till att jag valt att flytta bloggen till en ny adress är förstås för att tydliggöra att bloggen har en egen identitet, vilket inte riktigt blir tydligt på en familjesida. Jag har även valt att skapa en Facebook-sida för diskussioner och utöver det så finns förstås flödet på Twitter.

För att få ut det mesta av det som aktualiseras av Centrifugen så bör ni primärt följa Twitter-kontot, sekundärt Facebook-kontot och denna bloggen på nya adressen. Senaste händelserna uppmärksammas primärt på Twitter-kontot. Fördjupningar, egna krönikor och artiklar kommer publiceras primärt på Facebook och sekundärt på bloggen i mån av tid.

Vad gäller tidigare innehåll har jag valt att behålla blogginlägg från i år. Tidigare blogginlägg finns arkiverade och kan lyftas upp på begäran. Bloggen på adressen mfc.elmberg.net kommer att finnas kvar oktober ut sedan kommer omdirigering att ske till Centrifugen.se

Slutligen vill jag förstås be mina bloggrannar att vänligen ändra blogglänken till den nya adressen.

Vi ses på Centrifugen.se

Taggad med:
 
Observera! När du kommenterar sparas en kaka (eng. cookie) i din dator. Detta för att du ska slippa mata in samma uppgifter igen. Genom att kommentera ger du ditt medgivande till att det lagras en kaka för detta endamål. Detta meddelande tjänar som information och upplysning om detta eftersom det numera är lagstiftat att upplysa om, när och varför en kaka lagras på den lokala datorn.

Skriv en kommentar