Vill man höra en minister ljuga kan man lyssna på intervjun i Sveriges Radio med försvarsminister Karin Enström när hon pratar om satsningar inom försvaret. Jag föreslår att ni lyssnar på intervjun i sin helhet då den bjuder på många floskler…

Här är vi nu. Ryssland angriper Ukraina militärt (nåja, definitionsfråga i nuläget antar jag). Jag väljer att ta till ordet ”angriper” då Vladimir Putin fått klartecken för militärt ingripande i Ukraina och har agerat för att säkra Krimhalvön.

Jag lämnar detta här och nu med ett klipp från militärparaden i Moskva förra året. Det kan ge en fingervisning om hur Ryssland ser på sina militära styrkor och vilket utrymme de får för att visa upp sig… ”från mycket låg nivå

Källor:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2151&artikel=5798399&playaudio=4872883

Taggad med:
 
Observera! När du kommenterar sparas en kaka (eng. cookie) i din dator. Detta för att du ska slippa mata in samma uppgifter igen. Genom att kommentera ger du ditt medgivande till att det lagras en kaka för detta endamål. Detta meddelande tjänar som information och upplysning om detta eftersom det numera är lagstiftat att upplysa om, när och varför en kaka lagras på den lokala datorn.

1 Kommentar » to “Försvarsministern fortsätter ljuga i etern”

 1. Adriatico skriver:

  Vi som kan ryska språket vet att ordet УКРАИНА UKRAINA betyder ”område vid gränsen” !!!!! Ukraina är inte ett nation, utan det är RYSK LAND !
  Själva RYSKA STATEN FÖDDES I KIEV ”KIEVSKA RUS” !!!!
  Det finns ju folk i västra delarna (de delar som tillhörde Österrike-Ungern) som hatar Ryssland och de har även under ANDRA VÄRLDSKRIGET SAMMARBETAT MED HITLER. Men de är minoritet i Ukraina.
  EU och USA har betalt och organiserat de nynazister från Lavov och de bussades till Kiev för att göra de demonstrationerna sk EVROMAJDAN.
  De hade vapen och de ville tom mörda presidenten Janukovich.
  ZERO HEDGE skrev ikvell att folk nu kan ta ut bara 100 evro per dag från bankerna……..SNART KOMMER KIEVBORNA ATT RESA SIG OCH ATT BEFRIA KIEV FRÅN DE EU-STÖDDA NYNAZISTERNA.

Skriv en kommentar